Trouw in thema: Venetiaans huwelijk

Een half jaar geleden leerden we Jasmien en Davy kennen op een zonnige lentedag. De zonnige lentedag monde echter uit in een dramatische regenbui. Er moest toen nog veel georganiseerd en uitgezocht worden, maar we keken er al naar uit, pracht koppel en ook een prachtige trouwlocatie in Sint-Truiden. De markt van Sint-Truiden lag nog open door werken, maar we zagen het potentieel.

Een paar maanden later trokken Jasmien en Davy naar Venetië en dat werd direct het thema van hun trouw. We kregen een enthousiaste mail van hen met de vraag of dit kon verwerkt worden in de shoot, ja natuurlijk!!! Er waren maskers voor tijdens de shoot, maskers als versiering op tafel en maskers als cadeautje voor de gasten en we werden nog enthousiaster over de trouw.

De trouwdag startte met een typische herfstige regenbui, de bruid zag er echter al stralend uit.  Gelukkig voor de trouwers kende de dag een omgekeerd verloop van toen met onze kennismaking, want na de voorbereidingen begon de zon te schijnen. Davy kwam aan in een mooi versierde wagen om Jasmien op te halen en de dag was vertrokken. De zon is zelfs niet gestopt met schijnen en het werd een prachtige herfstdag. De fotoshoot verliep moeiteloos onder dat mooie herfstzonnetje. Jasmien en Davy hadden de wondermooie locatie Ter Biest uitgekozen voor hun fotoshoot en dat zorgde voor dat mooie herfsttafereeltje en met de maskers erbij werd het plaatje nog unieker. Jasmien verzuchtte zelfs op een moment “Net wat ik wilde een mooie herfstdag om te trouwen”, dat is precies wat ze gekregen hebben.

Het trouwfeest daarna was ook een topper, de sfeer zat er onmiddellijk in met een paar goede speeches en natuurlijk een coole en romantische openingsdans in de rook. Het was zo een geweldig feest dat we zowaar we op het einde van de avond ook nog een dansje placeerden .

img_5285-2

img_5357-2

img_5681-2

img_5617

img_5226

img_5954

img_6028

img_5280

img_6017

img_1220

img_5977

img_1250

img_5964

img_6053

img_6045

 

img_6086

img_1290

img_6705

img_6689

img_6734

img_5602

1 comment

 • Nadine Debusscher

  Het was een prachtige dag en dankzij jullie hebben we mooie herinneringen om op terug te kijken.
  Jef, dank je wel om zo mooie maar toch zeer emotionele momenten vast te leggen op foto. Perfect getimed.
  Dit moment gaan we ons heel leven lang kunnen koesteren.
  Zeer blije mama, mooie moeder – dochter momenten.
  Nadine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *